Midsommarläger på Norrbyskär 19 - 20 juni


Kom och fira en oförglömlig midsommar på Norrbyskär. Vi anordnar ett alkohol- och drogfritt aktivitetsläger där vi bland annat kommer att spela brännboll, klättra, ha tävlingar, bada, paddla kanot och grilla! Deltagare på lägret kommer även att få tillfälle att smaka på Zambisk och Kambodjansk mat och även ta del och lära sig mer om dessa länder och deras kultur.

Vi söker ungdomar mellan 13 -18 år som vill fira midsommar tillsammans på KFUM:s kursgård på Norrbyskär utanför Umeå. Vi samlas på Norrbyskär runt lunchtid för att äta en bit svensk midsommar mat och sedan fortsätter eftermiddagen och kvällen med olika aktiviteter och tävlingar. Kvällen avslutas med bonfire, marshmallows och skön musik!

Skippa ölen och anmäl dig till detta tvådagarsläger! Begränsat antal platser! Först till kvarn! Sista anmälningsdagen är 11 juni! Programmet börjar kl 12.00 den 19 juni (Midsommarafton) på Norrbyskär och avslutas runt kl. 14.00 dagen därpå den 20 juni. Vi åker tillsammans från Umeås busstation kl 10.00 den 19 juni.

Dessa två dagar med aktiviteter, käk, resa och sängplats kostar endast 100 kronor!

Detta alkohol och drogfria läger arrangeras av 10 ungdomar mellan 21 - 26 år som är deltagare i Youth Partners in Development ett kulturutbyte mellan Zambia, Sverige och Kambodja som finansieras av SIDA. Vår samarbetspartner är KFUM.

Anmäl dig genom att skicka ett mail med kontaktuppgifter (namn, adress, personnummer, telefon) till :
[email protected] 

Maila frågor och funderingar till [email protected] 

Eller kontakta

Martina Klemisch 0736 - 835494  
[email protected]
Cim Åsberg 0738 - 096878             
[email protected]



Detta är projektet som YPD-gruppen i Umeå fixar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0