Brännsollsyran, solsken och Kramfors-folket på besök!

Helt perfekt helg! Vem blir inte lycklig och glad av solen och värmen?! Kalas bra stämmning över allt i staden och alla studenter är glada..

I veckan var vi ute på Norrbyskär som sagt och under fredagen var det lite projektjobb!. Vi har sökt pengar från Umeå Kommun! I fredags fick det glada beskedet att vi, YPD gruppen i Umeå, får 15.000 kronor till vårt midsommarläger på Norrbyskär! Stolta och glada gick vi och mötte en journalist från en av umeå's tidningar vid lunchtid sedan mötte vi upp gänget från Kramfors och spenderade resten av dagen med bränbollstittande, grillning på KFUM samt sumobrottning i stora dräckter samt lite kalasande med de 30.000 studenterna som finns här i umeå!

Brännbollsyran är en brännbollsturnering som är öppen för alla men det är framför allt studenter från universitet som är med och så klart YPD 2009! Vi hade matchtid lördag morgon kl 08.00. Lite tidigt, men cirka kvart över åtta hade alla kommit och spelet drog igång!. Riktigt kul. Martina är ju ganska tävlinginriktad så hon fick agera brännare och lagkapten. resultatsmässigt så, ne ja behöver inte nämna ngt om de..

Annars har de varit mycket häng i solen med picnic, god mat, trevligt sällskap från Kramfors och allt känns så där himla bra som det bara kan! njuter verkligen av livet här! på måndag är det 25 dagar kvar. känns jätte konstigt, man är som i en lite bubbla och sedan ska man ut från den, lämna nankonde, umeå,! fast nu ska vi inte tänka mer på de utan åka och ta en glass längs med vattnet i stan och vinka av Kramforsarna som drar tillbaka hem!

Tack och hej!

försten blir svenskar helt förbytta när det är sol och bra väder, kläder åker av, vi lägger oss i solen, äter mat utomhus, grillar och blir helt förbytta!. ngt andra kulturer lägger märke till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0